Tilmeld dig PFA Kundepanel

Pension kan være kompliceret - og det er ikke altid let for os altid at ramme plet, når vi forklarer om investering, lovændringer eller udvikler nye selvbetjeningsløsninger.

Vi vil gerne blive bedre til at gøre det uforståelige forståeligt, og her har vi brug for dine input. PFA Kundepanel er til for at skabe mere værdi for vores kunder, og som medlem får du mulighed for at have indflydelse på vores digitale løsninger, så de er intuitive at bruge og lette at forstå.

I Kundepanelet får du mulighed for at give os input via online eller face to face interviews hos os i Nordhavnen. Deltager du i et interview kvitterer vi med et gavekort på 250 kr. som tak for din tid. Du skal ikke være specialist indenfor pension, økonomi eller forsikring. Tværtimod er vi interesserede i dit umiddelbare indtryk, fordi det ofte resulterer i de bedste og mest brugervenlige løsninger.

FAQ

Hvad er PFA Kundepanel?

PFA Kundepanel er et panel for alle interesserede, der har tid og lyst til at dele deres holdninger med PFA omkring vores digitale løsninger. PFA Kundepanel er blevet skabt, fordi PFA ønsker at inddrage brugerne, så vores digitale løsninger skaber værdi for kunderne og er intuitive at bruge. 

Skal jeg være kunde hos PFA for at blive en del af PFA Kundepanel?

Nej, PFA er interesserede i at høre fra både kunder og ikke kunder.  

Hvad bliver jeg involveret i og hvor ofte?

Du vil løbende blive inviteret til at deltage i et personligt interview. Det varierer fra tests af vores nye prototyper, fx et nyt værktøj vi er ved at udvikle, til åbne interviews, hvor vi taler sammen om pension og forsikring i bredere forstand.

Hvis du deltager i et personligt interview, så kvitterer vi med et supergavekort på 250 kr. som tak for din tid.
 
Derudover vil vi sende korte online spørgeskemaer til dig, inden vi går i markedet med en ny løsning, et nyt værktøj, en guide eller lignende. Det kan fx være, at vi gerne vil have dig til at vurdere, om vores nye forsikringsguide rent faktisk opfylder det behov for overblik, som vi stiler efter.
 
Du bestemmer selv, hvor ofte du vil deltage. Du kan altid takke nej til at deltage, og du kan til enhver tid afmelde dig PFA Kundepanel.         

Er jeg skattepligtig af gavekortets værdi (250 kr.)?

Gavekortet skattepligtig som personlig indkomst. Du er selv ansvarlig for at skrive præmien på sin årsopgørelse.  

Skal jeg have en særlig baggrund eller viden for at være en del af PFA Kundepanel?

Nej, det kræver ingen særlig baggrund eller viden for at være en del af PFA Kundepanel. Vi vil gerne have et kundepanel, der er blandet i forhold til alder, køn og uddannelse. 

Kræver det forberedelse fra min side?

Nej, det kræver ingen forberedelse.  

Får jeg noget for det?

Hvis du deltager i et personligt interview hos PFA i Nordhavn, så modtager du et supergavekort på 250 kr. fra os som tak for din tid.  

Hvordan tilmelder jeg mig?

Du tilmelder dig ved at udfylde tilmeldingsformularen her. Når vi har modtaget din tilmelding, får du en mail, der bekræfter, at du er en del af PFA Kundepanel.  

Hvordan afmelder jeg mig?

Du kan til enhver tid afmelde dig her.