Ledige stillinger i PFA

Ledige stillinger

Juridisk partner

Vil du være betroet samarbejdspartner fra første dag? Vil du arbejde intenst og kommercielt med det arbejds- og ansættelsesretlige felt? Som HR juridisk partner i PFA får du en juridisk karriere i landets førende pensionsselskab, hvor du omsætter din viden til kvalificeret sparring med PFA’s ledere og professionelle dialoger med vores modparter og samarbejdspartnere.


Sagsbehandler i Specialskade

”Vi søger en ny skadebehandler. Dit arbejde får stor betydning for de PFA-kunder, der er selvstændige erhvervsdrivende, som er blevet syge og derfor har søgt om udbetaling ved tab af erhvervsevne. Du får dine egne sager og dine egne opgaver – samtidig med at du har et team med forskellige faglige evner bag dig,” siger Henrik Schuler, der er leder i Specialskade i PFA.

Opret en personlig jobagent

Her kan du oprette din personlige jobagent, så du bliver orienteret som den første, når vi opslår nye stillinger, der matcher dine ønsker og kompetencer.

PFA HR modtager ikke uopfordrede ansøgninger, men vi anbefaler, at du opretter en jobagent. På den måde bliver du holdt opdateret om relevante stillinger, når de opslås. Tak for interessen!