Hvad glæder du dig til?

Når det indimellem kan være svært at glæde sig til fremtiden, bør vi stille os selv og hinanden spørgsmålet: Hvad glæder du dig til? For når vi glæder os, er vi mere positive og håbefulde, netop fordi vi kan se frem til noget godt. Sådan er det også med din pension. For med den kan du skabe lige det liv, du vil gå og glæde dig til. Uanset om det er i morgen eller om 30 år.

Mød en række danskere og hør, hvad de glæder sig til

 


Hvad glæder danskerne sig til?

Det kan være et svært spørgsmål at svare på, men heldigvis er der meget, vi danskere glæder os til. Vi har i en national befolkningsundersøgelse* taget temperaturen på, hvad vi alle sammen går og glæder os til.

 

 


67 %

glæder sig til større økonomisk frihed


7 ud af 10

glæder sig til et langt
og aktivt liv


De 60-68 årige

er blandt de danskere, der glæder sig mest til at blive ældre


53 %

glæder sig til at hjælpe andre*Fakta om undersøgelsenSe mindreUndersøgelsen er gennemført som onlineinterviews i Wilkes Webpanel (CAWI) i perioden 12.-24. april 2024. Der er gennemført 1.200 interviews med danskere i alderen 18-68 år. Data er indsamlet, så det udgør et repræsentativt udsnit af den danske befolkning og vejet på køn, alder (grupperet) og regioner, så disse er nationalt repræsentative for den danske befolkning.

Se, hvad du kan glæde dig til

I PFA har vi mere end 100 års erfaring i at give vores kunder tryghed gennem hele livet,
så det du glæder dig til, også bliver til noget, du kan glæde dig over.