Kundefordele i PFA

Som kunde i PFA får du adgang til en række unikke fordele. Nedenunder kan du se et par eksempler. 

PFA Boliger

Du har mulighed for at skrive dig på venteliste og få fortrinsret til de attraktive lejeboliger i hele landet, som PFA ejer. PFA ejer både almindelige lejeboliger, seniorboliger og -bofællesskaber, kollegier og friplejehjem. Fortrinsretten til boligerne gælder udelukkende kunder i PFA, men du har mulighed for at skrive dine børn eller børnebørn op til en plads på PFA’s kollegier og din forældre, bedste- eller svigerforældre til en plads på et friplejehjem.

            

Gratis kurser og webinarer

Du har mulighed for at deltage i en række digitale webinarer, hvor du kan blive klogere på fx økonomi, investering, arveforhold eller pensionsplanlægning. Du bestemmer selv hvilke og hvor mange webinarer, du vil deltage i. Der er mulighed for at stille spørgsmål undervejs, og du kan efterfølgende få tilsendt alle relevante materialer. Det er gratis for kunder i PFA at deltage i et webinar, og du tilmelder på pfa.dk.

Du har også mulighed for at deltage i fysiske kurser om planlægning af din senkarriere og pensionisttilværelse.

 
  

Testamenteservice

Som kunde i PFA kan du få rabat på udarbejdelse af testamente, ægtepagt mv. Du kan vælge at oprette dit testamente digitalt via Legal Desk eller få rådgivning og hjælp fra en af de specialister i arve- og familieret, som PFA samarbejder med. 

Det er nemt og hurtigt at oprette et testamente digitalt. Du skal blot udfylde formularen på legaldesk.dk, hvor du får stillet nogle af de samme spørgsmål, som en advokat vil stille. Umiddelbart efter vil du modtage dit testamente. Rabatten til Legal Desk gælder også andre juridiske dokumenter som fx ægtepagt, indbotestamente og fremtidsfuldmagt.