Kontakt

Book en rådgivningssamtale

Du kan få overblik over din pensionsordning på Mit PFA. Her kan du bl.a. følge din opsparing og planlægge din fremtidige økonomi ved hjælp forskellige selvbetjeningsværktøjer. Hvis du har et enkelt spørgsmål eller to til din pensionsordning, så kan du med fordel få rådgivning med det samme ved at ringe til PFA Rådgivningscenter på 70 12 50 00. 

Vi anbefaler, at du booker en rådgivningssamtale, hvis du har brug for hjælp til at tilpasse din ordning, planlægning af din pensionsøkonomi eller formue- og investeringsrådgivning.

Sammen med rådgiveren fra PFA kan du bl.a. få hjælp til at træffe en beslutning om:

  • hvordan du optimerer din fremtidige økonomi
  • hvordan din opsparing skal investeres
  • dine forsikringer passer til dine og familiens behov
  • hvem du vil sikre, hvis der sker dig noget.

Inden din rådgivningssamtale vil du få tilsendt en mødebekræftelse med et link til Mit PFA, hvor du kan udfylde data om fx dine familieforhold og økonomi som forberedelse til rådgivningen. Rådgiveren anvender disse data i sin forberedelse til rådgivningssamtalen. Mødebekræftelsen indeholder også link til investerings- og forsikringsguiden på Mit PFA, som du med fordel kan gennemføre inden samtalen.

Efter rådgivningssamtalen vil du få tilsendt en evaluering, hvor du kan vurdere udbyttet af din samtale.

 

Vælg den rådgivning, der passer dig

Mit PFAMit PFA

Pensionsplanen på Mit PFA kan give dig et indblik i din fremtidige økonomi. Her kan du se, hvor stor en andel af din nuværende løn du kan forvente at have til rådighed, når du går på pension.

I udbetalingsplanen kan du foretage simuleringer og se betydningen af at ændre pensionstidspunkt og øge indbetalingen.

Log på Mit PFA

Bliv ringet opTelefonisk rådgivning

Hvis du har et par konkrete spørgsmål, som du gerne vil have et hurtigt svar på, kan du ringe til PFA på +45 70 12 50 00

De kan fx hjælpe dig med at ændre dine forsikringer, ændre dine indbetalinger, bestille en udbetalingsberegning til dig eller sætte dine pensionsudbetalinger i gang. 

Du kan se vores åbningstider her 

 

FleksibilitetWebrådgivning

Webrådgivning foregår direkte på din computer eller tablet, mens du taler med en pensionsrådgiver i telefonen. Denne rådgivningsform giver større fleksibilitet og mulighed for rådgivning derhjemme og eventuelt med deltagelse af ægtefælle eller samlever.

Du kan få webrådgivning mandag – torsdag fra kl. 8.15–20 og fredag fra kl. 8.15-16 (dansk tid).

Book rådgivning på +45 39 17 60 19