Få hjælp, hvis du bliver syg eller kommer til skade

Din pensionsordning indeholder en forsikringspakke, som kan hjælpe dig, hvis du bliver syg eller kommer til skade.

Er din erhvervsevne nedsat?

Hvis du bliver syg og ikke længere kan arbejde, så har du mulighed for at få en skattefri udbetaling fra PFA Erhvervsevne. Det kræver, at din generelle erhvervsevne er nedsat til halvdelen eller derunder. Det betyder, at både din helbredsmæssige og indtjeningsmæssige erhvervsevne skal være nedsat med minimum 50 procent. Forsikringen vil blive udbetalt løbende, indtil du når pensionsalderen, eller til din erhvervsevne forbedres.

Du kan ansøge om udbetaling på mitpfa.dk under Mine Forsikringer. Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til at ansøge om udbetalingen, kan du ringe til PFA Rådgivningscenter på +45 70 12 50 00.

Er du blevet ramt af en kritisk sygdom?

Hvis du bliver ramt af en kritisk sygdom, så har du mulighed for at få udbetalt et skattefrit engangsbeløb fra PFA Kritisk sygdom. Det kan give dig et pusterum i en svær tid. 

Du kan ansøge om udbetaling fra PFA Kritisk sygdom på mitpfa.dk under Mine Forsikringer. Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til at ansøge om udbetalingen, kan du ringe til PFA Rådgivningscenter på +45 70 12 50 00.