PFA Kurser/webinarer

Få opdateret din viden omkring jeres pensionsaftale i PFA

Du kan nemt få opdateret din viden om jeres pensionsaftale i PFA ved at deltage i et kursus eller webinar.
Det er gratis, og du kan deltage i webinarerne, når det passer dig. Tilmelding til eventuelle kurser vil fremgå af denne side.

Afholdte webinarerFå mere at vide om, hvordan du kan hjælpe din kollega

Pension er en vigtig del af overenskomsten, og det er derfor relevant, at du som fx tillidsrepræsentant er klædt bedst muligt på til at sikre, at dine kollegaer får mest muligt ud af deres pensionsordning. På dette webinar vil du få indsigt, der kan hjælpe dig i rollen som sparringspartner, så det bliver lettere for dig at vejlede og finde svar på de mest basale spørgsmål i forhold til dine kollegaers pensionsordning.

Til at hjælpe med at besvare disse spørgsmål og mange flere, er juridisk konsulent fra Maskinmestrenes Forening Søren Nim Larsen, og tillidsrepræsentant fra Carlsberg, Peter Petersen.

Formålet med webinaret er ikke, at du skal blive pensionsekspert, men det skal styrke værdien af det faglige arbejde, du udfører som tillidsrepræsentant i dagligdagen, yderligere.

Webinaret tager 30 min.

   Få mere at vide om, hvordan din kollega får hjælp via PFA EarlyCare

I webinaret om PFA EarlyCare fortæller den erfarne socialrådgiver Karen Wirring Simonsen om et typisk forløb for en kunde og hvilke tendenser, vi oplever. Derudover fortæller hun om rådgivningsmuligheder for organisationer, og hvordan du kan få sparring i din dagligdag.

Webinaret tager 30 min.