Hurtig behandling og undersøgelse

PFA Helbredssikring giver dig mulighed for behandling hos psykolog, kiropraktor, fysioterapeut, akupunktør og zoneterapeut.

PFA Helbredssikring-modul

Som offentligt ansat er du omfattet af Helbredssikring-modul. På Mit PFA kan du se hvilke behandlinger, der er omfattet af forsikringen.

   

Sådan bruger du din helbredssikring-modul

Telefon1. Kontakt din læge
 

Du skal altid starte med at kontakte din egen læge for at få vurderet dine behandlingsbehov og eventuelt en henvisning eller anbefaling* til behandling. Det sikrer, at du kommer til den rigtige forundersøgelse og/eller får den rigtige behandling.

Oplever du symptomer på stress behøver, du ingen lægehenvisning, du skal blot kontakte PFA, så henviser vi dig til en erhvervsrettet psykolog med speciale i stress.

*en anbefaling har du fx brug for, hvis din læge vurderer, at du kunne have gavn af zoneterapi eller akupunktur – de to behandlingsformer kan læger nemlig ikke lave en traditionel henvisning til.

Bliv ringet op2. Ring til PFA Sundhedscenter på
70 12 50 00    

Når du har været hos din læge, skal du ringe til os for at få godkendt undersøgelsen og/eller behandlingen, som din læge har givet dig en henvisning eller anbefaling* til. Du får som regel godkendelse med det samme. Undersøgelse og behandling skal godkendes af PFA inden opstart. Du får desuden et brev med godkendelsen med posten eller i din e-Boks. Det gælder dog ikke psykologbehandling, hvor du bliver ringet op af psykologen for at aftale et tidspunkt.

Forsikring3. Kom i gang med undersøgelse og behandling

Vi anviser normalt til et behandlingssted inden for PFA's kvalitetssikrede netværk.

Vi afregner normalt direkte med behandlingsstedet, så du slipper for selv at skulle lægge penge ud.

Se hvad PFA Helbredssikring dækker

Se, hvad PFA Helbredssikring dækker

Din Helbredssikring omfatter:

- Psykolog (behovsbestemt)
- Kiropraktor og fysioterapeut (behovsbestemt)
- Akupunktur og zoneterapi (op til 12 behandlinger samlet)
- diætist (op til 12 behandlinger samlet)

Få hurtig hjælp ved symptomer på stress
Du har mulighed for at få hurtig hjælp, hvis du oplever symptomer på stress. Jo hurtigere du kommer i behandling, des større sandsynlighed er der for, at omfanget bliver begrænset. Du behøver derfor ingen lægehenvisning, du skal blot kontakte PFA, så henviser vi dig til en erhvervsrettet psykolog med speciale i stress.

Online Læge

Som en del af PFA Helbredssikring har du mulighed for at få rådgivning af en praktiserende læge via video, telefon eller mail alle hverdage fra kl. 8-22 og i weekend/helligdage fra kl. 8-18.

Rådgivningen leveres af Hejdoktor, og adgangen gælder også eventuel ægtefælle/samlever samt børn under 24 år. 

Online-lægen kan bl.a.:

  • Give dig lægefaglig rådgivning og behandling via telefon eller video
  • Svare på spørgsmål via e-mail inden for 1 time i åbningstiden 
  • Udstede og forny recepter til dig.

Sådan kommer du i kontakt med en Online Læge:

  1. Log på mitpfa.dk
  2. Vælg Online Læge under Dine Forsikringer
  3. Vælg, om du vil have konsultation via telefon, video eller mail
  4. Hvis du vælger en konsultation via telefon eller video, kan du selv bestemme, om du vil bestille en tid eller stille dig i kø og få en tid inden for max. 15 min.
  5. Lægen ringer til dig
  6. Lægen sender eventuel recept mv.
Du kan som udgangspunkt få samme rådgivning og behandling som hos din egen læge i det omfang, det ikke kræver fysisk undersøgelse eller laboratorieprøver mv., og derudover kan Online Læge ikke udstede recepter til fx vanedannende eller afhængighedsskabende præparater.  

  

PFA Helbredssikring til din partner

Du har mulighed for at tilkøbe en Helbredssikring til din ægtefælle eller samlever. Din partners helbredssikring betales én gang om året via Betalingsservice.