Billetter

Køb din billet allerede i dag, der er begrænset antal billetter!

Køb billet

Udstillere

Mød inspirerende udstillere

PFA Seniorforum skal inspirere til at skabe det gode seniorliv for dig. Derfor vil du møde udstillere, der over en bred kam, kan klæde dig godt på i forhold til netop det, der interesserer dig – og give dig relevant viden med hjem.

Her på siden kan du løbende følge med i, hvem du kan møde.

 


Stand A-046
Anette Ravn

Kom og mød forfatteren til bogen "Velkommen til dit livs sensommer – om kunsten at blive ældre og skabe mening og glæde".
Ingen leveregler – men inspiration til livsmod.

 


Stand A-007
Best Travel

Kom forbi vores stand og få inspiration til din næste rejse - og deltag i konkurrencen om et gavekort på 10.000 kr. Vores rejser henvender sig især til det modne publikum, og vi tilbyder indholdsrige rundrejser og flodkrydstogter med erfarne danske rejseledere.

 

Stand A-044
Blå Kors Genbrug

Bliv en del af et meningsfyldt arbejdsfællesskab, hvor du gør en forskel.

 

Stand A-010
Brug Livet Fonden

PFA Brug Livet Fonden ønsker at give en hjælpende hånd til ildsjæle i deres arbejde med at hjælpe andre til at bruge livet. Kom og hør om det vigtige arbejde, og se hvem vi har givet støtte til. Måske er du selv en ildsjæl, der kunne bruge en hjælpende hånd!

 

Stand A-002
Coop

Kender du Coop app’en og alle dine fordele som medlem i Coop? Kom forbi vores stand og hør om Coop FordelsKonto, hvor du kan få helt op til 15 % i bonus på udvalgte varemærker, fx Änglamark og Irmas. Som medlem får du også adgang til Coop Forsikringer.

 


Stand A-018A
Dansk Hørecenter

En god hørelse er vigtig både for din sundhed og livskvalitet. Det kan vi fortælle dig meget mere om på vores stand, hvor du også kan opleve hvordan et høreapparat kan forandre din hverdag. Du har også mulighed for at få en gratis hørescreening.

 


Stand A-003
Danske psykomotoriske terapeuter

Vi arbejder med krop og psyke i et helhedsorienteret perspektiv. Har du fysiske smerter og er stresset, kan en psykomotorisk terapeut hjælpe.

 

Stand A-005
Det Sociale Netværk

Det Sociale Netværk er stor fortaler for psykisk sårbare. Vi tror på, at en tidlig forbyggende indsats er vejen til at mindske mistrivsel. 

 

Stand A-036
DFDS A/S

Oslobåden er det sjove alternativ til traditionelle fester, foreningsturen, fødselsdagsfesten eller bare godt samvær og gode oplevelser. En flot udsigt, alt samlet ét sted og ingen skal køre hjem. Oplev Oslo's enestående natur, kultur eller en lækker frokost og spadseretur i byen. 
Kig forbi vores stand og drej lykkehjulet – måske vinder du et gavekort på et Minicruise? 

 

 

 

Stand A-042
Diabetesforeningen

Type 2-diabetes er den mest udbredte diabetestype i Danmark, og faktisk har 100.000 danskere sygdommen uden at vide det. Kom forbi og snak med en diætist, test din risiko for at få diabetes, få målt dit blodsukker, og prøv vores diabetesquiz. 

 

 

 


Stand A-020A
Dyreværnet
Overvejer du at få et kæledyr? Kom forbi Dyreværnets stand nr. A-020 og hør om de hunde og katte, vi har til adoption på vores internat i Rødovre! Få en snak med vores personale og deltag i konkurrencen om at vinde en rundvisning på internatet. 

 


Stand A-032
Faglige seniorer
SeniorKlar styrker seniorerne i overgangen fra arbejdslivet ved at hjælpe med at sætte fokus på høj livskvalitet gennem bevidste valg og fleksible løsninger. Kig forbi vores stand og speeddate en rådgiver, der kan hjælpe dig med at blive SeniorKlar.

 


Stand A-013
Folkehøjskolernes forening i Danmark

Tag på højskole og bliv forkælet på den faglige måde. Bliv tanket op, dyrk dine interesser, få ny livsenergi og mød nye mennesker. 

 

Stand A-016
Geberit

Geberit leverer flot design og innovative løsninger indenfor sanitet. Kom forbi stand A-016 og køb et Geberit Alba douchetoilet til 7500 kr.

 

 

Stand A-006
Genfund

Genfund vurderer møbler og andre genstande. Tag et foto hjemmefra og besøg stand 006 for vurdering eller købstilbud. Vores speciale er danske møbler fra 1930-1970.

 

 

Stand A-047
Guldsmed Ib Andersen

Guld- og sølvsmykker som i gamle dage, der laves af guldsmeden på eget værksted. Unika, egne modeller og noget, som ingen andre har og som passer til din personlige smag. Har du gamle smykker, der ikke længere passer til din personlige smag eller er slidt op? Vi tager også gammelt guld/sølv i bytte.

 

Stand A-008
HEIMDALL'S Hørecenter

Hos HEIMDALL’S Hørecenter får du mere for dine kroner og ører. Vi tilbyder høreapparater fra alle kendte mærker og finder lige præcis dem der passer til dig - og så endda op til 40% billigere. HEIMDALL'S Hørecenter er Danmarks bedst anmeldte hørecenter og vi glæder os til at byde dig velkommen.

 

Stand A-018
Hjerteforeningen

Kan du træde til, hvis din kære pludselig får hjertestop? Det kan være afgørende at turde træde til og handle, hvis ulykken er ude. Kom og få en snak med vores certificerede instruktør om genoplivning og brug af en hjertestarter – og prøv genoplivning på en dukke.

 

Stand A-045
Kulturrejser Europa

En rejse med Kulturrejser Europa er en rejse med kultur, historie og personlighed. Vi formidler både fortid, nutid og fremtid, og det er vigtigt for os, at du oplever med alle sanser. Med mere end 30 års erfaring har du garanti for, at du får det hele med.

 


Stand A-022
Legal Desk
Hos Legal Desk hjælper vi dig med fremtidsfuldmagter, testamenter og meget mere. Besøg os ved stand nr. A-022 og få PFA rabatten.


Stand F-001
Lindebjerg
MESSETILBUD SPAR 25% på en seniorvenlig luksus elcykel med lav indstigning. Hos Lindebjerg er den gode service altid i fokus. Stand F-001


Stand A-019
Louis Nielsen
Kom og besøg Louis Nielsen hvor vores eksperter står klar til at snakke om øjensundhed og synet. Vi har naturligvis også et super skarpt tilbud til alle.


Stand A-034
Læger uden Grænser
Besøg Læger uden Grænser, hvor du kan møde en tidligere udsendt og høre, hvordan det er at arbejde i en medicinsk nødhjælpsorganisation, der yder akut lægehjælp til mennesker, som er truet af katastrofer, konflikter og epidemier.

 

Stand A-029
Kunstner Marianne Stavnsholm

Når jeg tænker på, hvordan jeg kom ind i kunst, ser jeg det ikke som om, jeg valgte kunsten men derimod, at kunsten valgte mig. Kunst giver mig en abstrakt fornemmelse, som fører mine penselstrøg over lærredet. Det giver mig muligheden for at forme nye ideer og gå uprøvede udfordringer i møde.

 

 

Stand A-012A
Mit Spanske Slot

Bliv medejer af en eksklusiv feriebolig ved solkysten i Spanien.
Oplev fællesskab og det gode liv sammen med dine medaktionærer.

 

 

Stand A-048
Mobil 3

Som kunde hos 3 har du altid adgang til et lynhurtigt 5G-netværk, der dækker i hele Danmark. Kom forbi 3's stand og bliv klogere på vores 5G internet og de mange forskellige abonnementer, som vi kan tilbyde dig indenfor både telefoni og internet.

 

 

Stand A-017
OK-Fonden

Kom og hør om OK-Fondens gennemtænkte og fleksible seniorboliger: ”Boliger for Livet”, seniorbofællesskaber og friplejehjem – med fordele for PFA-kunder.

 


Stand A-033
PFA

PFA byder på oplæg og står klar til at fortælle om både opsparing og forsikringer. På PFA’s sundhedsstand kan du få et sundhedstjek.

 


Stand A-050
PFA Sundhed

”Kender du din kropsalder? Og hvor stærk er du?” En sund og stærk krop hjælper os til et godt seniorliv. Kom forbi PFA's sundhedsstand og få målt din kropsalder eller styrke og få sparring af vores dygtige sundhedsfaglige rådgivere.


Stand A-028

Røde Kors Hovedstaden
Vi står klar til at fortælle dig om vores over 40 forskellige aktiviteter og store erfaring med frivilligt socialt arbejde.

 

Stand A-037
Sengekompagniet

Kom og prøv Mattssons håndbyggede natursenge, der er bygget af de bedste materialer som uld, bomuld og hestehår. Natursenge har ekstra lang holdbarhed og unikke egenskaber i forhold til åndbarhed og komfort. På dagen tilbyder vi natursenge til fantastiske priser.

 

Stand A-021
Sengespinderiet

Sover du godt? Hos SengeSpinderiet producerer vi specialbyggede senge, som støtter din krop lige dér, hvor den har brug for det. Kom og snak med en ergonom eller fysioterapeut og få gode råd til den søvn, din krop fortjener.

 

Stand A-043
Senior Erhverv

Dit næste kapitel kan være et NYT arbejdsliv! 
Opdag jobmuligheder, nye kollegaer og fællesskab. Skab dit CV og bliv synlig for potentielle arbejdsgivere! 

 

 

 

Stand F-002
Stabilt Blodsukker

Dit blodsukker leverer den energi, som dine nerve- og hjerneceller lever af. Vil du have mere mental energi og være fokuseret, kreativ og løsningsorienteret? Sidegevinsten med Stabilt Blodsukker er, at din krop bliver yngre år for år. Kom og få en bodyscanning og bliv klogere på DIT næste sundhedsskridt. 

 

 

 

Stand A-041
Tempur

Kom og oplev Tempurs univers af trykaflastende og højteknologiske luksusmadrasser, der sikrer den optimale støtte uanset kropsform og størrelse. Du kan tale med vores søvneksperter om dine behov, og vi har et specialtilbud med på dagen. Tempur er dansk produceret. Stand A-014
Tetriis
   

Kig forbi og hør mere om boligkonceptet Agorahaverne, som er en række landsdækkende boligfællesskaber for voksne mennesker 50+ uden hjemmeboende børn. Vi trækker lod om 1 måneds gratis husleje.

Stand A-015
Viktors Farmor

Når du rejser med Viktors Farmor, er natur og kultur i fokus. Vi rejser i mindre grupper, som vi mener, giver større oplevelser og tid til fordybelse. Vores nøje udvalgte rejseledere taler dansk, og drikkepenge til både guider og chauffører er inkl. i prisen.

Stand A-023
Not your USUAL wine bar

Besøg os og smag de fantastiske vine fra Moldova, samtidig med at du lærer mere om et sted, der serverer sjældne vine i København. Spændende tilbud venter på dig.

A-012
Ældre Sagen

Besøg Ældre Sagens stand og bliv klogere på seniorlivet. Tal med vores jurist og socialrådgiver, eller deltag i en sjov konkurrence med en iPad som førstepræmie.

Køb billet til 11 spændende foredrag og debatter og en masse udstillere

Arrangementet er for alle.
Er du kunde i PFA eller medlem af Ældresagen, kan du købe op til 6 billetter, der inkluderer kaffe og kage for 150 kr.  
For andre deltagere er prisen 165 kr. (uden kaffe og kage).