Ny medarbejder

Som medarbejder i SØ-ordningen får du en attraktiv pensionsordning, som består af en række forsikringer og opsparing til din alderdom.

Det er nemt at få et overblik

Du vil få en velkomstpakke fra PFA. Den indeholder et velkomstbrev, en pensionsoversigt og en oversigt over dine valgmuligheder. Du har også mulighed for at logge ind på Mit PFA, hvor du kan finde alt om din nye pensionsordning.

Se filmen og få et overblik over din nye pensionsordning.

Kom godt i gang

Din nye pensionsordning skal tilpasses dig, for at du får størst værdi og tryghed. Svar på disse fire spørgsmål, så er du godt i gang.

Hvordan skal din opsparing investeres?

Din arbejdsgiver har som udgangspunkt valgt en investeringsprofil for dig. Men mennesker er forskellige og har forskellige holdninger til risiko. Derfor er det vigtigt, at du vælger en investeringsprofil, som passer til dig.

Log ind og brug investeringsguiden

Er de rette sikrede, når du dør?

Tag stilling til, hvem der skal have pengene, når du ikke er her mere. Hvis du har indsat en begunstiget på den tidligere ordning og vil overføre den til den nye ordning, skal du udfylde en ny begunstigelseserklæring.

Udfyld en begunstigelseserklæring

Passer din forsikringer til din nuværende livssituation?

Børn, lønforhøjelse, boligskifte, skilsmisse. Når dit liv ændrer sig, kan det være en god idé at se på, om dine forsikringer dækker dig godt nok.

Få vores anbefaling til, hvordan dine forsikringer skal justeres

Vil du samle dine pensionsordninger?

I PFA anbefaler vi generelt, at du samler dine pensionsopsparinger ét sted. Det giver et godt overblik, og så er det nemt og ubesværet at ændre og tilpasse din opsparing, når du får brug for det. Der er tilfælde, hvor det ikke er fordelagtigt at flytte sin opsparing.

Ring til os, så kan vi rådgive dig. SØ Hotline i PFA på 70 24 50 26.