CEO-skifte i PFA Asset Management

Irene Holmslykke bliver ny CEO i PFA Asset Management den 1. september 2020.

Irene Holmslykke bliver ny CEO i PFA Asset Management den 1. september 2020. Hun tager over efter Christian Lindstrøm Lage, der stopper ved udgangen af oktober efter tolv år i PFA Asset Management.

PFA Asset Management ændrer i toppen af ledelsen, hvor Irene Holmslykke tager over efter Christian Lindstrøm Lage, der efter gensidig aftale stopper efter 12 år i PFA.

”Christian har gjort en stor forskel gennem mange år og har haft en ledende rolle i at udvikle hele investeringsområdet i PFA. Ikke mindst i de senere år som en vigtig del af ledelsen, hvor Christian også har været afgørende for, at vi kunne lancere PFA Klima Plus i juni. Jeg vil ønske Christian det bedste for fremtiden og endnu en gang takke ham for hans altid store engagement og loyalitet og ikke mindst hans dygtige ledelse gennem en årrække,” siger Kasper A. Lorenzen, Group CIO i PFA og bestyrelsesformand for PFA Asset Management.

Christian Lindstrøm Lage, der stopper ved udgangen af oktober, kan se tilbage på 12 år i PFA, hvor han har været med på en rejse, der har gjort PFA til Danmarks største kommercielle pensionsselskab og en af Danmarks største investorer.

”PFA har siden 2008 været igennem en fantastisk rejse. Ikke blot på investeringsområdet, men også bredere i forretningen. Jeg er super stolt af resultaterne lige fra at bringe pension, opsparing og investering tættere på kunderne til at deltage i PFA’s arbejde med integration af verdensmål og ansvarlige investeringer. Men det vil særligt være udviklingen på investeringsområdet på tværs af værdikæden, der er en af de ting, jeg er stolt over at have spillet en ledende rolle i,” siger Christian Lindstrøm Lage.

Ny CEO ser frem til at komme i gang

CEO-rollen i PFA Asset Management vil fremover fokusere særligt på ledelse og udvikling af PFA Asset Management, mens investeringsansvaret forankres yderligere i de respektive investeringshold. Det skal Irene Holmslykke, der har været en del af PFA Asset Management i de seneste år, stå i spidsen for.

”Jeg er meget glad for, at Irene Holmslykke har takket ja til jobbet som ny CEO i PFA Asset Management. Hun er en utrolig stærk profil med bred erfaring på tværs af det finansielle og investeringsmæssige område, og så er hun en rigtig dygtig leder. Hun har de helt rette kompetencer til at lede den videre udvikling af PFA Asset Management,” siger Kasper A. Lorenzen.

Irene Holmslykke overtager en organisation, som hun kender helt ned i krogene. Hun har haft særligt ansvar for at opbygge strukturen omkring PFA’s øgede fokus på unoterede investeringer, og det er en lignende opgave, hun som CEO nu skal fortsætte på tværs af hele PFA Asset Management.

”Jeg er meget stolt af denne nye opgave, som jeg ser frem til at komme i gang med. Der er mange dygtige kollegaer i PFA Asset Management, som jeg glæder mig til at skulle arbejde tættere sammen med i min nye rolle. Vi har gennemgået en stor udvikling i de seneste år, og jeg har selv haft fingrene dybt nede i den proces. Jeg kender derfor organisationen godt og ser frem til at løfte den videre i den næste fase af udviklingen,” siger Irene Holmslykke.

Inden Irene Holmslykke kom til PFA Asset Management i januar 2019, havde hun i mere end 10 år en række ledende stillinger på investeringsområdet i Danske Bank og Danske Markets. Før det var hun Head of Risk i Realkredit Danmark. Hun har en Bachelorgrad fra Syddansk Universitet indenfor Science and Economics. Derudover har hun taget en MBA (Executive Master in Business Administration) og bestyrelsesuddannelsen på Copenhagen Business School. Privat er hun gift, bosat i Hareskoven og har 3 børn.