Film: Afkast og ansvarlighed går hånd i hånd

Få mere at vide i filmen, hvor du også kan møde nogle af de mange kunder, der sammen med PFA ønsker at investere i en ansvarlig samfundsudvikling.

I PFA er vi et stort fællesskab. Sammen ønsker vi at gøre en forskel for at skabe rammerne for en bedre verden nu og i fremtiden. Ikke mindst i den måde vi investerer på.

 Det vil vi gerne tydeliggøre, så du mere konkret kan se, hvordan vi i PFA arbejder med ansvarlighed, og den betydning det har for vores mange privatkunder og virksomheds- og organisationskunder.

 I filmen møder du Rasmus, der har investeret sin pension i PFA Klima Plus. Du møder DFDS og Konstruktørforeningen, der lægger stor vægt på PFA’s klimafokus. Og så er du med, når vi besøger havvindmølleparken Walney Extension Offshore Wind Farm, batteriproducenten Northsvolt og Eva, der bor på PFA Kollegiet i Odense.

”Gode risikojusterede afkast, fokus på samfundsansvar og klimahensyn går hånd i hånd. Og ikke alene ønsker vi i PFA at investere ansvarligt. Vi ønsker også at bruge vores indflydelse som stor investor og flytte verden i en mere positiv retning, hvor vi kan. Det betyder også meget for vores kunder – ikke mindst i forhold til hele klimadagsordenen,” siger Kasper A. Lorenzen, koncerninvesteringsdirektør i PFA.