PFA EarlyCare

Få hurtig hjælp ved sygdom

PFA EarlyCare er til for at hjælpe dig

Med PFA EarlyCare har du mulighed for at få tilknyttet en Health Guide, der løbende taler med dig og kan hjælpe dig med at sammensætte et forløb præcis til dig. 

Hurtig hjælp ved sygdom

Hvis du er sygemeldt, eller i risiko for at blive sygemeldt, bør du ringe til PFA EarlyCare og tale med os, så vi kan se, om vi kan tilbyde dig hjælp til behandling. En tidlig indsats kan nemlig minimere risikoen for, at din sygdom udvikler sig, og du bliver langtidssygemeldt.

 

Health Guides hjælper dig videre

Du får tilknyttet en personlig Health guide, der sidder klar til at lytte, rådgive og som også kan vurdere om der findes behandling som PFA kan tilbyde, som kan forkorte din sygemelding. Din Health Guide følger dig gennem hele forløbet, og målet er, at du føler dig i trygge hænder og så hurtigt som muligt får det bedre.

Det hele menneske i centrum

Hjælpen er mest effektiv, når den tager udgangspunkt i det hele menneske. I EarlyCare kommer du hele vejen rundt om alt fra kost og motion til søvn, trivsel og mental sundhed, uanset hvad din sygemelding handler om. Vi tror på, at hele kroppen skal være i balance, for helhed fremmer helbred.

Vi er her for at hjælpe

Det kan hurtigt blive uoverskueligt, når alvorlig sygdom rammer. Det går ud over dit eget liv og påvirker både familie- og arbejdslivet. Det er samtidig svært at håndtere alle de parter, der er involveret i et sygdomsforløb. Derfor hjælper vi dig med at navigere rundt i og tilrettelægge et behandlingsforløb, så du kan blive rask så hurtigt som muligt.

Mød her en kunde i PFA der er blevet hjulpet og to medarbejdere i PFA EarlyCare, der fortæller om deres arbejde.

Vi er her for at hjælpe
Vigtigt at føle sig mødt og hørt
En god dag er at gøre en forskel

Tjek, om du kan få PFA EarlyCare hjælp

Har du PFA Erhvervsevne, så har du automatisk PFA EarlyCare.
Er du i tvivl, kan du i forsikringsoversigten på mitpfa.dk se, hvad din pensionsordning indeholder af forsikringer, og om du har PFA EarlyCare.

Log på Mit PFA

Bliv ringet op

Har du brug for hjælp eller har du spørgsmål til EarlyCare?

Vores Health Guides sidder klar ved telefonen. Udfyld formularen og vi ringer dig op hurtigst muligt. Senest næstkommende hverdag.

Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her.