Dine kundefordele

Stort fællesskab giver mange fordele

Som kunde i PFA har du flere fordele, end du måske lige forestiller dig. Nogle har værdi for dig her og nu, andre har du mulighed for at give videre til dine nærmeste, og så er der dem, der er gode at kende til, hvis du skulle få brug for dem senere.

Det er dig, det handler om

Dine penge, dit liv, din pension. Det hele handler om dig, og derfor sidder vi altid klar til at rådgive dig om,
hvordan du bruger os bedst, så du får mest ud af din økonomi.

Rådgivning – økonomisk overblik hele vejen rundt

Uanset om du har et par års erfaring på arbejdsmarkedet, er ved at planlægge de sidste eller slet ikke indbetaler til din pension, så har du brug for overblik og rådgivning. I PFA kigger vi ikke kun på pension og forsikring, men også formue, bolig, seniordrømme og meget mere. Vi skal nemlig hele vejen rundt for at sikre, at du har ro i maven og kan føle dig tryg økonomisk.

Webinarer – få tips og inspiration hjemme i sofaen

PFA tilbyder en række online seminarer, hvor du kan blive klogere på emner om økonomi, arveforhold eller pensionsplanlægning. Du tilmelder dig det, du gerne vil vide mere om, og så er det bare at logge ind og deltage nemt og bekvemt hjemmefra den dag, webinaret foregår. 

Din ægtefælle/partner er naturligvis velkommen til at deltage, så I kan få fælles inspiration.

Boliger til hele livet

Sammen med PFA's andre kunder har du fortrinsret til de forskellige boliger, som PFA ejer.
Og det er ikke så få, for uanset hvor du er i livet, skal du have mulighed for at bo i gode og trygge rammer.

Attraktive kollegieboliger

I PFA har du fortrinsret til vores kollegier i de fire store uddannelsesbyer, hvor det ofte kan være svært at finde en bolig som studerende. Kollegierne i Odense og Aalborg står allerede færdige. De to sidste kollegier kommer til at ligge i København og Aarhus, og vi ved ikke på nuværende tidspunkt, hvornår de står klar til indflytning. Det er en af de fordele i PFA, som du selv kan bruge eller give videre til dine børn og børnebørn.

Fortrinsret til lejeboliger

Som kunde i PFA kan du skrive dig på venteliste og få fortrinsret til attraktive lejeboliger i ejendomme ejet af PFA. Vi har boliger over hele landet, og der mange størrelser og prislejer.

Boliger til seniorlivet

Seniorlivet skal være trygt og godt, og det gælder også i livet. Som PFA-kunde har du har mulighed for at skrive dig op til PFA’s forskellige typer seniorboliger, der opfylder de behov og krav, man typisk stiller til en bolig i den tredje alder.

PFA Friplejehjem for dig og dine nærmeste

PFA Friplejehjem er et privatejet plejehjem, som du har fortrinsret til, når du er kunde i PFA. Du kan også give fortrinsretten til PFAs friplejehjem videre til dine forældre eller bedsteforældre.

Til en god og tryg hverdag

Det giver en god portion tryghed, når du ved, at der står nogen klar til at hjælpe, hvis ulykken skulle ske.
Eller du bare har brug for at tale med nogen om dit helbred.

PFA Helbredssikring til din familie

Har du en PFA Helbredssikring, og er dine børn under 24 år, så er de som oftest også dækket. Og din ægtefælle, partner eller samlever kan også få samme gode Helbredssikring i PFA som dig og dermed komme hurtigt til undersøgelse og behandling. Det er en af dine fordele i PFA, og det giver tryghed at vide, at familien er godt dækket – endda til en fordelagtig pris.

 

PFA Helbredssikring til dig mellem 60-79 år

Hos PFA kan du få en attraktiv helbredsordning, når du er mellem 60-79 år, hvis du ikke allerede har en via din arbejdsgiver. Den giver dig hurtig adgang til undersøgelser og behandling på privathospitaler, privatklinikker og hos speciallæger. Det giver god tryghed til dig, der har din pensionsopsparing i PFA.

Attraktive skadeforsikringer i samarbejde med Købstædernes Forsikring

Som kunde i PFA er du automatisk fordelskunde, hvis du bliver kunde hos Købstædernes Forsikring. Det betyder bl.a., at du får 10 procent rabat på alle forsikringer og en indboforsikring, som også omfatter udeboende børn under 26 år. 

Professionel rådgivning om arv og testamente

Som en af dine fordele i PFA har du mulighed for at få hjælp til testamente, fremtidsfuldmagter og lignende dokumenter. Vi har nemlig et samarbejde med to specialister i arve- og familieret, hvor du kan få rabat. Det er Advokater Ulrik Grønborg i Århus og Advokat Dorte Bytoft i København.

Kontakt din rådgiver eller PFA’s rådgivningscenter for at høre mere om TestamenteService. 

PFA Sundhedslinje – ring og snak med os om dit helbred

Står du med fysiske eller mentale sundhedsproblemer, hvor du har brug for støtte og hjælp, så er PFA Sundhedslinje til for dig. Her er sygeplejersker, fysioterapeuter og psykologer klar til at lytte og give dig råd. Det kan være om alt fra vægt, kost og motion til stress, samliv og trivsel, og du kan ringe anonymt og uforpligtende. Dialogen mellem dig og PFA Sundhedslinje er nemlig anonym for PFA og for din arbejdsgiver.

Hør fra os når det er relevant for dig

Vil vi gerne sende dig nyheder og anbefalinger, når det er relevant for dig, fx hvis der sker ændringer i dit liv. Men i en række tilfælde kræver det, at vi har dit samtykke. Så kan vi bl.a. fortælle dig om nye lejeboliger, nye initiativer indenfor sundhed og sende dig invitationer til kurser og arrangementer.