Fordel til dig

Få ro i sindet med testamenteservice

Et testamente handler ikke kun om, hvad der skal ske med din formue, når du en dag ikke er her mere. Det kan også være med til at give dig ro i sindet, mens du stadig er her.

Som en af dine fordele i PFA kan du få rabat på digitale testamenter og på rådgivning om dine arveforhold hos en advokat, så du er sikker på, at det er de rette, der arver dig.

Fordele ved at få styr på testamentet

  

 

   
Du får ro i sindet

 

Du bliver afklaret

 

Du får rabat

 

Der er mange måder at være familie på i dag. Derfor er det vigtigt at tage stilling til arvespørgsmål i tide, så du sikrer dem, som du ønsker, skal arve det, du har sparet op gennem livet. Det gælder uanset, om du har en ægtefælle eller samlever, og om du har egne børn, fælles- eller delebørn. Ofte bliver pengene udbetalt til de forkerte, fordi man ikke har været opmærksom på reglerne – eller man ikke har fået taget snakken eller gjort sig de vigtige tanker i tide.

Vær opmærksom på, at eventuelle udbetalinger fra din pensionsordning og/eller eventuelle livsforsikringer ved din død ikke er omfattet af arvereglerne. Du kan læse mere om, hvem der eventuelt vil få udbetalt din opsparing (eller en del heraf) og eventuelle livsforsikringer i PFA her.

Dine øvrige værdier følger arveloven. Du kan blive klogere på arveloven og arverækkefølgen her

Sådan får du rabat på digitalt testamente og andre juridiske dokumenter

Som kunde i PFA får du rabat på dit digitale testamente, hvis du opretter det via Legal Desk. Det er nemt og hurtigt. Du går ind på legaldesk.dk under Testamente og udfylder formularen, hvor du vil få stillet nogle af de samme spørgsmål, som en advokat vil stille dig. Du vil umiddelbart efter modtage dit testamente.

Som kunde i PFA kan du få 20 procent rabat på dit testamente. Rabatten gælder også andre juridiske dokumenter som fx ægtepagt, indbotestamente og fremtidsfuldmagt.

Du kan få rabatten ved at få tilsendt en rabatkode, som du skal anvende, når du betaler for dine juridiske dokumenter.

 

PFA anbefaler, at du får rådgivning og hjælp til testamente hos en advokat, hvis du eksempelvis har egen virksomhed, ejendom eller arvinger i udlandet, eller hvis du har behov for et vidne- eller nødtestamente.

Sådan får du rabat på rådgivning og testamente hos en advokat 

Hvis du har brug for juridisk rådgivning til dit testamente, så samarbejder PFA med to eksterne specialister i arve- og familieret, advokat Ulrik Grønborg i Aarhus og advokat Dorte Bytoft i København.

Som kunde i PFA får du rabat på juridisk rådgivning og testamente  ved at indsende en kontaktformular eller ved at ringe til vores rådgivningscenter på 70 12 50 00.

 

Se alle dine fordele i PFA

Som kunde i PFA har du mange fordele.
Vi har samlet dem allesammen til dig, så du kan få det bedste overblik.