Saml dine pensions-opsparinger

Har du flere pensionsopsparinger?

Rigtig mange danskere har opsparinger i forskellige selskaber, og det kan gøre det svært at vide, hvad der venter efter sidste arbejdsdag. Hos os kan du få et overblik over dine forskellige ordninger, og du kan samtidig samle dine opsparinger i PFA, så du slipper for at betale for administration til flere selskaber.

Mit PFA
På Mit PFA kan du selv tjekke dine opsparinger. Du skal igennem få enkle trin, og vi guider dig hele vejen, så du selv kan vurdere, hvad der bedst kan betale sig for dig.

1
  

Hent din PensionsInfo

2
  

Få et overblik over dine ordninger

3
  

Saml dine opsparinger

Gode råd       

  • Tjek din ordning når du skifter job. Din nye arbejdsplads har måske en pensionsordning i et andet selskab, og i det tilfælde bliver dine tidligere opsparinger ikke automatisk overført til din nye ordning.

  • Det er ikke alle pensionsopsparinger, vi anbefaler dig at samle. På Mit PFA har vi gjort det nemt at få overblik over de pensionsopsparinger, du kan flytte, og dem du bør lade stå.

  • Saml dine pensionsopsparinger i PFA. Vi har generelt nogle af markedets laveste omkostninger, og vi har over en årrække dokumenteret evnen til at skabe høje afkast.

Du kan altid ringe til os på 70 12 50 00, hvis du har brug for råd i forhold til din situation.