Gode råd – og råd til at leve det gode liv

Rådgivning hele vejen rundt

God rådgivning kommer hele vejen rundt om dig, din familiesituation, din økonomi og dine ønsker for fremtiden. For uanset om du kun har et par års erfaring på arbejdsmarkedet eller er ved at planlægge de sidste, så har du brug for at vide, hvordan du får mest mulig værdi ud af din opsparing, og om du har sikret dig selv og dine nærmeste, hvis der skulle ske dig noget.

I PFA handler rådgivning meget mere om dig og dine behov end blot pension og forsikringer. Og du kan gøre brug af den, uanset om du stadig indbetaler til pension eller ej.

 

360° formueoverblik

Du får et komplet overblik over din samlede formue, for du skal tælle det hele med for at kunne se helheden. Derfor kigger vi på blandt andet pensionsopsparing, øvrig opsparing, friværdi og investeringer.

Opsparing

Ud fra en snak om dine behov her og nu, og dine ønsker for fremtiden, rådgiver vi dig om, hvordan du bedst kan sammensætte din opsparing på tværs af pension, frie midler og bolig.

Investering

Den bedste investering er den, der giver ro i maven. Derfor får du en grundig forklaring på vores forskellige investeringsprofiler, så du kan vælge den, der er den rigtige for dig.

Forsikring

Din familiesituation og behov ændrer sig gennem livet, og derfor er det vigtigt, at dine forsikrings dækninger  følger med, så du og dine nærmeste har økonomisk tryghed, hvis der skulle ske dig noget.

Pensionsplanlægning

Jo før du starter din pensions planlægning, jo bedre. Vi hjælper dig med at få overblik over, hvordan regnestykket med pensionsopsparing, offentlige ydelser og anden formue hænger sammen, og hvordan du får mest mulig værdi ud af pengene.

Kontakt os

 

MitPFA

Mit PFA

Brug Mit PFA til at få overblik over din pensionsordning. Hent også oplysninger fra PensionsInfo om dine øvrige pensioner i andre selskaber.

På Mit PFA finder du også PFA’s anbefalinger til, hvordan du får mest muligt ud af din ordning. 

Rådgivning

PFA Rådgivningscenter

Har du spørgsmål om din ordning, kan du ringe til vores rådgivningscenter.

De kan fx hjælpe dig med at ændre dine forsikringer, ændre dine indbetalinger eller sætte dine pensionsudbetalinger i gang.
Se vores åbningstider her