Morten Winther Hansen bliver koncerndirektør i PFA

PFA kan i dag oplyse, at Morten Winther Hansen indtræder i koncerndirektionen, hvor han får ansvaret for drift og udvikling. Morten Winther Hansen har arbejdet i PFA i 25 år, og han kommer fra en stilling som direktør for produkter og procesledelse.

I 1998 begyndte dengang 21-årige Morten Winther Hansen som studentermedhjælper i PFA. 25 år, to færdiggjorte uddannelser og en række forskellige stillinger i PFA senere træder han nu ind i koncerndirektionen, hvor han bliver COO med ansvar for drift og udvikling. 

”Vi vil forenkle, forbedre og fokusere det vi leverer til vores 1,3 mio. kunder, og det skal vi gøre indenfor fire hjørnesten, som er økonomisk tryghed, sundhed, det gode seniorliv og samfundsansvar. Her er en stabil og tryghedsskabende drift samt udvikling af relevante løsninger et vigtigt element. Det er jeg overbevist om, at Morten sammen med sit dygtige hold af kollegaer kan være garant for, at vi fortsat kan levere. Derfor er jeg glad for, at Morten har sagt ja til at træde ind i koncerndirektionen,” siger PFA’s adm. direktør Ole Krogh Petersen, der samtidig fortæller, at Morten Winther Hansens menneskelige egenskaber har været vigtige i rekrutteringsprocessen:

”Morten er indbegrebet af den kultur, vi gerne vil have i PFA. Han tænker altid på kunderne først, han stræber efter at gøre tingene bedre og mere enkle, og så er han en vellidt og lyttende leder, der samtidig er en holdspiller med fagligheden i top,” siger Ole Krogh Petersen, der glæder sig over, at han i en grundig proces fandt den bedste kandidat til jobbet som koncerndirektør blandt PFA’s mange dygtige medarbejdere. 

Del af et unikt kundefællesskab

Hos Morten Winther Hansen vækker det stor glæde, at han nu kan træde ind i koncerndirektionen i den virksomhed, han har arbejdet i de seneste 25 år.

”PFA er et unikt kundefællesskab, hvor al den værdi, vi skaber, kommer kunderne til gode. Det har gennem de seneste 25 år motiveret mig at være en del af, og det vil fortsat være mit primære fokus, når jeg indtræder i koncerndirektionen,” siger Morten Winther Hansen og fortsætter:

”Vi har et stort potentiale for at skabe endnu mere værdi til vores kunder, og det skal vi gøre gennem god og tryghedsskabende service, relevante produkter, lave omkostninger og PFA KundeKapital. Den værdi, vi skaber til kunderne, bliver større, når vi lykkes med at forenkle, fokusere og forbedre PFA og dermed kundeoplevelsen.”

Morten Winther Hansen indtræder i koncerndirektionen pr. dags dato, og han afløser Mads Kaagaard, der i februar meldte ud, at han begynder som adm. direktør i Danica Pension 1. november 2023. PFA’s koncerndirektion består nu af Ole Krogh Petersen, Anders Damgaard, Camilla Holm, Kasper A. Lorenzen og Morten Winther Hansen.

Om Morten Winther Hansen

Morten Winther Hansen er 46 år, og han er født og opvokset i Brønshøj. Han blev ansat i PFA som studentermedhjælper som 21-årig i 1998, og han har siden været ansat i PFA. Han er uddannet aktuar, Cand.Act, fra Københavns Universitet og har også en Master i softwareudvikling fra IT Universitet i København. I PFA har han både arbejdet som aktuarstuderende, aktuar, områdechef og senest som direktør for produkter og procesledelse. Nu indtræder han altså i koncerndirektionen med ansvar for PFA’s drift og udvikling.

I dag bor Morten Winther Hansen på Frederiksberg. Han er gift med Anne, og de har sammen tre børn, Camilla på 18 år, Andreas på 11 år og Tobias på 9 år. Morten har tidligere spillet volleyball på højt niveau og har været på ungdomslandsholdet. I dag bruger Morten sin fritid på at være sammen med familien og på at cykle og vandre.

For mere info

Kontakt pressechef Oliver William Gunner, tlf. 2856 2322, owg@pfa.dk