Vi åbner op for ansøgninger igen december 2024 med ansættelse september 2025

PFA Graduate

Få en unik start på din karriere

Som graduate i PFA får du en unik start på din karriere i Danmarks største pensionsselskab. Du er fastansat fra første dag, og du får de bedste rammer til at udvikle dig og blive blandt de dygtigste. Du vil hurtigt opleve et motiverende arbejdsmiljø, hvor vi sætter barren højt både for vores eget fællesskab – og det vi har med vores kunder.
Vi har en mission, og du har modet til at gå forrest og tænke nyt.

Personlig udvikling i et stærkt fællesskab


Du skal have det godt for at kunne udvikle dig. Derfor har vi en kultur, der giver dig indflydelse, frie rammer og plads til at specialisere dig. Du får naturligvis hjælp af dygtige kollegaer, for vores Graduate Program er skræddersyet ud fra en grundtanke om, at vi skal være et fællesskab, hvor læring og udvikling er en naturlig del af hverdagen.

Udover den store faglighed i huset, kan du også se frem til et stærkt og socialt fællesskab, for det er også en vigtig del af dit arbejdsliv.

I PFA får du både plads til dine ambitioner og til at have det sjovt. Sådan tror vi bedst, at vi sammen kan skabe arbejdsglæde og de bedste løsninger til vores kunder.

Mød Alberte - Marketing automation specialist graduate

Nordhavn, bordtennis og god kaffe 

PFA ligger lige ved Nordhavn Metro, og du skal ikke lade dig snyde af de røde kakler på facaden. Du kommer til at arbejde i lækre totalrenoverede lokaler, hvor der både er mulighed for at sidde sammen med andre og fordybe sig ved stillepladser. Der er hyggehjørner, tagterrasse og i det hele taget alt, hvad du drømmer om for at få en alsidig arbejdsdag. Hvis du har brug for frisk luft og inspiration, er du hurtigt nede ved kajen, og hvis du har brug for at røre kroppen, kan du spille et sæt bordtennis med en kollega.

Køkkenet byder hver dag på lækker frokost med et bredt udvalg til både kødspisere og vegetarer, og du har også mulighed for at bestille mad med hjem. I løbet af dagen kan du tanke op med frugt, kaffe, the og vand med eller uden bobler. Vi har også vores egen café, hvor du kan købe morgenmad, smoothies, gode økologiske snacks eller lidt til den søde tand.

På den sociale front er der mange muligheder for at dyrke fællesskabet med blandt andet boksning, yoga, fredagsbarer og vores medarbejderklubber PFA Social Club, vinklubben, kunstklubben og idrætsklubben.

Graduate programmets elementer 

Bootcamps
På bootcamps udvikler du sammen med de andre graduates kompetencer og soft skills, der accelererer din performance og gennemslagskraft.

Mentorordning
Du får fra start tilknyttet en mentor, som du løbende kan sparre med om din professionelle udvikling og om det at navigere i et fuldtidsjob.

Faglig udvikling
Du udvikler din faglige viden gennem on the job training, via din leder og kolleger i dit team, men også via programmet, hvor din forretningsforståelse gradvist udbygges gennem oplæg og aktiviteter.
  

Personlig udvikling
Du arbejder løbende med din personlige udvikling, både i din dagligdag gennem feedback fra din leder og kolleger og på særlige graduate netværksmøder faciliteret af en coach. Derudover får du en personprofil og modtager en tilbagemelding, som vil give dig øget indsigt i egne styrker og faldgruber, som du og din leder kan arbejde videre med.


Accelereret netværk
I graduate programmet er der fokus på Teambuilding af jeres hold, så I får et stærkt netværk og sammenhold, bl.a. gennem flere indledende onboarding dage og et fælles Graduate Døgn.
Derudover introduceres I gennem programmet hurtigt til de øvrige graduate årgange, forretningen, vigtige stakeholders og sammenhænge i vores værdikæde.

Oversigt over forløbet

Spørgsmål & svar

Hvorfor skal jeg vælge at søge PFA’s Graduate Program?

            
Du deltager i et unikt program, der accelerer din udvikling både fagligt og personligt kombineret med et unikt sammenhold blandt vores graduates. I PFA er du desuden fastansat fra starten og skal ikke kvalificere dig til efterfølgende ansættelse gennem graduate forløbet. Med denne model mener vi, at vi opnår 2 ting: At vores graduates hurtigere får meget ansvar, da deres ledere ved, at de ikke er på vej videre lige om lidt. At der ikke er intern konkurrence blandt vores graduates ift. at kvalificere sig, men i stedet åbenhed, tillid og sparring.

Hvad indeholder jeres Graduate Program egentlig? 

  
Du kan læse mere om programmets elementer her

Hvordan foregår udvælgelsen?

  
Den følger vores normale rekrutteringsproces, som du kan læse mere om her. Særligt for ansøgere til vores graduate program er, at du vil blive bedt om at forberede en case til 2. samtale.

Er der rotation i jeres Graduate Program?

  
Man kan selv påvirke det. I udgangspunktet er du ansat i samme team hele forløbet, men det er noget man lokalt aftaler med sin leder, når man er blevet ansat.  

Er der mentor-ordning i jeres Graduate Program

  
Ja, du sparrer med en mentor gennem hele programmet. Vi har i det hele taget stort fokus på, at du kan sparre med både mentor, øvrige graduates og især med din leder og dit team.

Hvilken lønpakke får man som graduate i PFA?

  
Graduates ansættes på samme gode vilkår som øvrige medarbejdere. Det afhænger mere specifikt af overenskomst, uddannelse og erfaring.

Læs mere om PFA

 

PFA som arbejdsplads

PFA er en arbejdsplads med klare værdier - Professionel, Fair og Ansvarlig. Det gælder både overfor vores kunder og for vores kolleger. PFA udfylder en vigtig rolle for vores kunder og samfundet, som gør det meningsfuldt for os at gå på arbejde.

Læs mere  

 

Job i PFA

Har du mod på en spændende hverdag med høje ambitioner, nytænkning og professionalisme? Så se om vi har et job, der matcher dine kompetencer.   

Læs mere 

 

Corporate responsibility

For os er det en grundlæggende del af forretningsmodellen at tage et medansvar for samfundets udvikling. 

Læs mere