Ledige stillinger i PFA

Ledige stillinger

Studentermedhjælper til Letpension Partnerskab

”Her er et spændende studiejob til dig, der vil være med til at udvikle en af PFA’s største strategiske samarbejdspartnere, Letpension. Som studentermedhjælper i afdelingen for Letpension Partnerskab får du et bredt kendskab til PFA og lærer en masse om, hvad det vil sige at arbejde med en strategisk kunde,” siger Katrine Stagetorn, der er Senior Partnerchef i PFA.


Software Asset Management Specialist

”Her er et spændende job til dig, der kan se dig selv være med til at forenkle og optimere PFA’s softwarelicens-landskab. Du kan se frem til gode kolleger i et forholdsvist nyt team, plads til såvel fordybelse som interaktion med kolleger og masser af ansvar og indflydelse,” siger Mads Frederiksen, der er leder af Delivery Management i PFA.


Juridisk partner

Vil du være betroet samarbejdspartner fra første dag? Vil du arbejde intenst og kommercielt med det arbejds- og ansættelsesretlige felt? Som HR juridisk partner i PFA får du en juridisk karriere i landets førende pensionsselskab, hvor du omsætter din viden til kvalificeret sparring med PFA’s ledere og professionelle dialoger med vores modparter og samarbejdspartnere.


Sagsbehandler i Specialskade

”Vi søger en ny skadebehandler. Dit arbejde får stor betydning for de PFA-kunder, der er selvstændige erhvervsdrivende, som er blevet syge og derfor har søgt om udbetaling ved tab af erhvervsevne. Du får dine egne sager og dine egne opgaver – samtidig med at du har et team med forskellige faglige evner bag dig,” siger Henrik Schuler, der er leder i Specialskade i PFA.

Opret en personlig jobagent

Her kan du oprette din personlige jobagent, så du bliver orienteret som den første, når vi opslår nye stillinger, der matcher dine ønsker og kompetencer.

PFA HR modtager ikke uopfordrede ansøgninger, men vi anbefaler, at du opretter en jobagent. På den måde bliver du holdt opdateret om relevante stillinger, når de opslås. Tak for interessen!