Ledige stillinger i PFA

Ledige stillinger

Stilling Ansøgningsfrist Læs mere
Intern revisor
I PFA har vi brug for en ny intern revisor, der vil være med til at revidere operationelle og finansielle processer i en stor, kompleks organisation med et udgangspunkt i sparring og værdiskabelse, snarere end kontrol. Du møder et team, der har et højt fagligt kompetenceniveau, hvor vi planlægger og nedbryder vores opgaver via agile metoder, og vi bliver mødt med stor velvillighed blandt vores kolleger på tværs af PFA,” siger Louise Claudi Nørregaard, der er Koncernrevisionschef i Intern Revision i PFA.
02/06/2024 Læs mere
Studentermedhjælper til spændende marketingopgaver
”Her er et spændende studiejob til dig, der vil lære en masse om marketing og events. Du skal være med til at give PFA’s mere end 1 million kunder en sammenhængende oplevelse, når de er i dialog med os på mange forskellige kanaler. Du bliver en del af et rigtigt godt team, hvor du kan udfolde dine ideer og lære en masse,” siger Britt Abildgaard, der er chef for Marketing i PFA. 
07/06/2024 Læs mere
Digital Workplace Consultant
”Vi leder efter dig, der vil være med til udbrede digitale samarbejdsløsninger i PFA. Hos os får du alle muligheder for en spændende og udadvendt arbejdsdag, hvor du er med til at forme det gode arbejdsliv og udnytte al potentialet i PFA’s end-user it,” siger Christian Eriksen, der er Service Delivery Executive i CAMPUS Center i PFA.
16/06/2024 Læs mere
Investment Manager
”Kan du se dig selv arbejde med den største danske ejendomsportefølje og den største danskejede udenlandske ejendomsportefølje, så er her et spændende job for dig. Her får du frihed, ansvar, varierede opgaver og nogle af branchens dygtigste som en del af dit team,” siger Head of Real Estate i PFA, Peter Morgan.
16/06/2024 Læs mere
Fullstack .Net webudvikler med interesse for frontend
”Her er jobbet for dig, der vil være med til at sætte retningen i udviklingen af PFA’s kundevendte erhvervsportal, Vores PFA. Portalen er kommet forrygende fra start og har masser af potentiale til fx endnu flere spændende selvbetjeningsløsninger. I vores team er du med til at forme løsningerne, du har kollegerne og brugerne helt tæt på dig, og du bliver en del af et team, der arbejder agilt og har fokus på continous improvement,” siger Claus Tomra, der er leder af Digital Erhverv i PFA.
16/06/2024 Læs mere
Studentermedhjælper til spændende opgaver med markedsdata
”Er du interesseret i en fremtid i finansbranchen, og vil du lære en masse om markedsdata, så er jobbet som studentermedhjælper her oplagt for dig. Her kan du stifte bekendtskab med de finansielle markeder, samtidigt med at du udvikler dig i samarbejdet med dygtige kollegaer. Du får en rolle, hvor du får ansvar og indgår i teamets opgaver på lige fod med dine kollegaer,” siger Kasper Weinberger, der er Head of Prices, NAV & Data Solutions i PFA Asset Management.
19/06/2024 Læs mere
Udvikler til ServiceNow
”Vil du folde ServiceNow ud i PFA sammen med dedikerede kolleger, så er her et spændende job. I vores team skal du være med til at udfolde alle de out-of-the-box muligheder, som ServiceNow byder på, samtidig med at du får tid til fordybelse,” siger Mads Frederiksen, der er leder af Delivery Management i PFA.
23/06/2024 Læs mere

Opret en personlig jobagent

Her kan du oprette din personlige jobagent, så du bliver orienteret som den første, når vi opslår nye stillinger, der matcher dine ønsker og kompetencer.

PFA HR modtager ikke uopfordrede ansøgninger, men vi anbefaler, at du opretter en jobagent. På den måde bliver du holdt opdateret om relevante stillinger, når de opslås. Tak for interessen!