Økonomisk tryghed

Vi arbejder for større økonomisk tryghed 

Økonomisk tryghed er afgørende for et godt liv. Alt for mange bekymrer sig om, hvorvidt de sparer nok op til pension, og om de kan få budgettet til at hænge sammen, hvis de bliver ramt af sygdom. Det var tilfældet for over 100 år siden, da PFA blev stiftet, og selvom der er sket meget store fremskridt siden, og Danmark i dag har et af verdens bedste pensionssystemer, ligger den økonomiske utryghed i disse år desværre på et højt niveau. Gennem god rådgivning, fleksible produkter, konkurrencedygtige afkast og overskudsdeling arbejder vi hver dag for at skabe større økonomisk tryghed for vores ca. 1,3 million kunder og deres familier. 

Ambition

 

Mere end 235.000 kunder vil hvert år modtage
rådgivning om pension og forsikring.

Udvalgte indsatser

Vi tilbyder personlig rådgivning, som er skræddersyet til den enkeltes liv og den enkelte familie. Digitalt, telefonisk og fysisk, hvad der passer den enkelte bedst - men først og fremmest nemt, og når man har brug for det. Så flest muligt kan få større tryghed. Ved siden af den personlige rådgivning har vores kunder gode digitale muligheder for selv at skabe et overblik over deres pension samt via digitale guides få klare anbefalinger til, om deres pension med fordel kan justeres lidt, eller om alt er på rette spor.

Læs mere om:
PFA er et fællesskab med ca. 1,3 million kunder, og det overskud, som PFA genererer, bliver inden for kundefællesskabet. Det kommer vores kunder til gode gennem bl.a. PFA KundeKapital, bedre service og billigere priser – og det motiverer os til at drive det mest professionelle, effektive og værdiskabende pensionsselskab overhovedet muligt. Jo bedre vi driver PFA, des mere værdi kan vi skabe for vores kundefællesskab. Med lave priser, god service og rådgivning, konkurrencedygtige afkast og alle de andre fordele, som vores størrelse giver mulighed for. Til gavn for kunderne og samfundet som helhed.
Læs mere om:
Vi er alle forskellige, og i PFA ønsker vi at gøre det nemt og enkelt for så mange som muligt at få den opsparing, forsikring og investeringsprofil, der passer til deres liv og behov. Det sker blandt andet gennem vores investeringsprodukter, hvor vi giver klare anbefalinger, som kunderne efterfølgende nemt kan tilpasse i forhold til risiko og klimapræferencer, hvis de ønsker det. Samtidig bliver investeringsrisikoen som standard sat ned i takt med, at man nærmer sig pension, og behovet for sikkerhed vokser. Det bidrager til den økonomiske tryghed.
Læs mere om:
 

Samarbejder og partnerskaber

PFA prioriterer at deltage i råd og netværk for at udveksle viden om samfundsansvar og sætte fokus på udviklingen i privatøkonomien og på finansmarkederne. Udover uformel dialog med en række forskellige aktører og interessenter har vi blandt andet engageret os i følgende:

  • Medlem af FinansDanmark
  • Medlem af Forsikring og Pension
  • Kvinder i finans (sponsor)

Derudover har vi følgende partnerskaber:

  • LB Forsikring
  • Legaldesk.dk
  • Letpension

Anden relevant information