Mistrives dit barn?

Når vores børn har det svært, påvirkes hele familien ofte.
Oplever du mistrivsel hos dit barn, kan vi hjælpe dig med råd og vejledning.

Vi kan hjælpe jer

  

 

Lad os hjælpe dig

Mistrivsel hos børn, kan komme til udtryk på mange måder – fra begyndende milde symptomer, som uro og nervøsitet, til vedvarende symptomer som angst, søvnløshed og stress. Det kan ofte påvirke hele familien, og derfor står vi klar til at hjælpe dig og dit barn med råd og vejledning. Sammen kan vi afklare, hvad der er behov for i netop jeres situation.

 

Vi støtter dig

Som forælder til et barn som mistrives, kan du opleve tvivl og usikkerhed – ikke mindst i forhold til, hvad der er bedst for netop dit barn. Vi ser, at forældre også bliver påvirket af situationen, og når det hober sig op over længere tid, kan det påvirke dig psykisk og fysisk. Er der brug for ekstra hjælp til dit barn, støtter vi også dig under forløbet – det kan være med til at skabe overskud, ro og tryghed.

 

Mulighed for psykologhjælp

Når børn mistrives over længere tid, og symptomer som søvnproblemer, uro, angst og nedtrykthed bliver vedvarende, kan der være behov for fx psykologhjælp eller anden behandling. Vores sundhedsrådgivere er kvalificerede til at finde den rette psykolog eller behandler, som passer til jeres situation. Derved kan vi sikre, at I får den rette hjælp, så familien hurtigst muligt kan komme tilbage til en normal hverdag.

Mental sundhed hos børn og unge

15 pct. af alle børn har været i behandling for en psykisk sygdom, inden de fylder 18 år. Det kan eksempelvis være ADHD, angst eller depression.

Samlet set udgør det den største sygdomsbyrde blandt børn og unge i alderen 1 til 24 år.

 

Kilde: Sundhedsstyrelsen, 2022

Få hjælp hvis dit barn mistrives

Vi sidder klar til at hjælpe dig på

70 12 50 00