Kort vej til hjælp

Din sundhed er lige så vigtig som din opsparing, og vi er klar med en hurtig og effektiv indsats,
hvis du mister balancen, bliver syg eller kommer til skade.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

 

 

Hjælp til en sundere livsstil

Har du svært ved at finde balancen i hverdagen eller udfordringer med kost, vægt eller motion? I PFA er vi altid kun et opkald væk, og du kan ringe anonymt og få hjælp til de udfordringer, du står med.

Læs mere 

 

Har du mistet balancen?

Har du mistet balancen i hverdagen eller mærker du symptomer på stress? Du er ikke alene. Mere end hver fjerde dansker oplever psykiske udfordringer som stress, uro og angst.

Læs mere 

 

Har du smerter?

Ondt i ryggen, ømt knæ eller en stiv nakke kan gøre dagen til et mareridt. Derfor gælder det om at tage alle skader og smerter i opløbet.

Læs mere 

Hos PFA er der kort vej til hjælp

Hurtig indsats er tryghed i hverdagen – både for dig og dem omkring dig.
 

Sundhed og trivsel

Få hjælp til forebyggelse af sygdom, bedre trivsel og tidlig indsats, hvis du er i risiko for at blive syg, stresset eller gerne vil leve sundere. Jo før du reagerer på symptomer, des bedre.

Hurtig behandling

Om det er mindre skader eller mere omfattende sygdom, så hjælper vi dig nemt til undersøgelse og hurtig behandling. Tidlig indsats kan gøre en stor forskel.

Tryghed og støtte

Vi er med dig hele vejen, også hvis du ikke længere kan arbejde. Vi hjælper med rådgivning og støtte, det giver tryghed i hverdagen, så du kan komme tilbage til en normal hverdag.

 

Vi hjælper dig hele vejen

Ring og få hjælp på

70 12 50 00